Categories
Øreringe

Firserfarver en vogue

Colourblocking fortsætter i 2012, selvom pastellerne gør deres for at overtage scenen. Forår og sommer har traditionelt budt på lysere farver, der fremhæver en solbrun hud og klæder florletter tekstiler. Men de mørke vandfarver er også gode til sommerens sol, strand, sand og vand.

Vogues majnummer fremhæver firserfarverne søgrøn (teal) og koboltblå, og anbefaler at man vælger sit hjørne; enten grøn eller blå. En koboltblå skindjakke gør sig godt til at par stramme jeans – det gør en søgrøn trenchcoat også. Mindre kan gøre det; en koboltblå pencilnederdel eller en let søgrøn strik.

Finde øreringe, der matcher, med cabochonslebne krystaller fra Julie Sandlaus Prime-kollektion.

Koboltblå øreringe
Søgrønne øreringe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *