Categories
Smykkestil

God jobstil

Costumes chefredaktør Rikke Agnete Dam blotlægger i jubilæumsnummeret juni 2012 sin jobstil. En bund af jeans og t-shirts toppes med luksusjakker og tilbehør: “Når jeg bruger smykker, er jeg til de helt enkle og primært armbånd”, siger Rikke Agnete Dam.

Chefredaktøren ses i pastelfarvede jeans fra Zara og sort blazer fra Stella McCartney og oplyser, at Alexander Wang og Acne har gode t-shirts, der er bløde og ikke for nedringede. Desuden anbefales Rick Owens’ bløde læderjakker og Isabel Marants boucléjakker, der kan bruges både ude og inde. “Jakker får t-shirts til at være workwear”, siger Rikke Agnete Dam. Skoene skal være mellemhøje – Rikke anbefaler Céline.

“Det vigtigste er at tage på arbejde i noget, man føler sig godt tilpas i. Det er en kliché, men det er der grund til. Tag kun vigtige møder i noget, du føler dig sikker i”, konkluderer chefredaktøren.

Pastelfarvede jeans fra Zara
Uld boucle jakke med læderkanter fra Isabel Marant
Armbånd fra Julie Sandlau Classic