Categories
Øreringe

Adventsgaver

Første advent ligger sent i år, nemlig 2. december, men det er ikke for tidligt at få adventsgaverne i hus. Her er fire gode ønsker til garderoben, som gør dig klar til vinterens fester:

Et par lækre pumps. F..eks. disse røde stiletter fra Noe til 719 kr. hos Zalando.dk. Modellen, der er læder yderst til inderst, fås også i pink, blå, grå, brun og sort. Klarer man ikke en hæl på 9,5 cm, laver Noe også lignende pumps på 6,5 cm hæl, der bl.a. fås i julefarverne grøn og lilla.

Noe pumps

 

En blondebody. Festtøjet sidder bare bedre, når undertøjet har en skøn pasform og taljen bliver markeret på de indre linjer. En blondebody kan med fordel anes under en bluse, og nogle modeller kan komme, som de er, med en nederdel eller et par bukser, suppleret med et sjal eller en jakke, som denne bodysuit fra Dolce & Gabbana (set på net-a-porter.com til den nette sum af 595 pund).

Dolce & Gabbana

 

Neglelak. Det er kun jul én gang om året, og en flot neglelak er altid festlig. Chanel har lanceret disse tre nye farver til vinter.

Neglelak fra Chanel

 

Statement øreringe. Med et par øreringe som disse fra Julie Sandlaus Bird of Paradise-kollektion kan du tilføje glamour til selv det enkleste outfit. Øreringene er nedsat til 1.200 kr – slå til nu.

Øreringe fra Julie Sandlau