Categories
Ringe Øreringe

Havfruehaler

1. november præsenterede Julie Sandlau sin nye kollektion for 2013 og 10 års jubilæumskollektionen Mermaid.

Mermaid ringen af roséguld med brillanter fremhæves i Costumes januarnummer som et bud på tilbehør i bærfarver. De bløde bærfarver er et velkomment alternativ til lyserød – feminint uden at blive piget. Bærfarverne er skønne sammen med grå, sort og brunt.

Ringen til 39.000 fås i en endnu større version til 89.000. Det er muligt at få matchende øreringe til ringen. Øreringene, der består af havfruehaler, fås ligeledes i to størrelser.

Det lyserøde guld er på få år blevet meget eftertragtet i de nordiske lande, da det ofte komplementerer den lyse hud bedre end den gule guld. Foretrækker man serien i hvidguld, er det også en mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *