Categories
Øreringe

Ørestikker fra Julie Sandlau – Et hit til under træet

Snart nærmer tiden sig for julekatalogerne, som alle sætter drømmene i gang for stor og små. Fornemmelsen af spænding, når man som barn gik og glædede sig til den store aften. Når aftenen så kom, var spørgsmålet altid, mon den største gave er til mig. Men som alle kvinder ved, er det i de små pakker magien findes. De små æsker som alle giver håb om noget helt fantastisk gemt i de små smykkeæsker.

Med de smukke forgyldte ørestikker fra Julie Sandlaus Mermaid serie, er du sikker på at frydefuldt udbrud fra den kvinde du elsker. Ørestikkerne er forgyldt med 22 kt guld og har monteret små Zirkoner. Ørestikkerne kan bruges både som et smukt aftensæt eller som et super flot pift til et par smarte jeans i hverdagen.

Så kort sagt er ST49 GD CZ Ørestikker fra Julie Sandlau være et sikkert hit til under træet.

Julie Sandlau ørestikker
Smukke ørestikker fra Julie Sandlau

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *